Tässä oppaassa neuvotaan, miten ExpressVPN-sovellus asennetaan iOS-versioille 17, 16, 15, 14, 13 ja 12.

Huomaa: Koska Apple ei enää tue vanhempia iOS-versioita turvallisuuspäivityksin, ExpressVPN on myös vähentänyt sen iOS 12-, iOS 13- ja iOS 14 -versioiden saamaa tukea 7. elokuuta 2023 lähtien.

ExpressVPN-sovellus toimii yhä normaalisti iOS 12-, iOS 13- ja iOS 14 -versioilla. Niille ei kuitenkaan ole tulossa enää uusia toimintoja, vikakorjauksia tai turvallisuuspäivityksiä.

Jotta saat varmasti ExpressVPN-sovellukseesi uusimmat turvallisuusominaisuudet ja toiminnot, päivitä iOS 15:een tai uudempaan. Lue lisää täältä.

Etkö ole vielä asiakas? Lue lisää VPN:stä iOS:llä.

Siirry osioon…

VPN-sovelluksen lataaminen
VPN-sovelluksen käyttöönotto
VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen
Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijainnista
Yhdistäminen toiseen palvelinsijaintiin
VPN-protokollan vaihtaminen
Mainosten, seurainten ja haitallisten sivustojen estäminen
Yhdistäminen palvelimeen uudelleen, jos yhteys katkeaa
VPN-määritysten asentaminen uudelleen
Kielen vaihtaminen ExpressVPN-sovelluksessa iOS:lle
Lue tukiartikkeleita sovelluksessa
VPN-sovelluksen poistaminen laitteeltasi

VPN-sovelluksen lataaminen

Mene App Storeen ja etsi ExpressVPN.

Search for ExpressVPN in the app store.

Napauta HANKI.

Tap "GET."

ExpressVPN-sovellus ladataan puhelimellesi.

Jos et näe ExpressVPN-sovellusta App Storessasi, kokeile App Storen maan vaihtamista.

Kun sovellus on latautunut, napauta AVAA käynnistääksesi ExpressVPN-sovelluksesi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

VPN-sovelluksen käyttöönotto

Napauta Kirjaudu sisään sovelluksen avausruudulla.

Tap "Sign In."

• Jos ET ostanut ExpressVPN-tilausta App Storessa: Syötä ExpressVPN-tilisi sähköpostiosoite ja salasana. Napauta Kirjaudu sisään.
  • Jos ostit ExpressVPN-tilauksen App Storessa: Napauta palauta App Store tilauksesi. Saatat saada iOS:ltä pyynnön syöttää Apple ID:si ja salasanasi.

Choose your signin method to proceed.
Näet tekstin, jossa kerrotaan yksityiskohtia tiedoista, joita ExpressVPN-sovellus kerää. Napauta Hyväksy ja jatka jatkaaksesi.

Tap "Agree and Continue."

Seuraavaksi voit asentaa VPN:si. Napauta Jatka jatkaaksesi asentamista.

To set up your VPN, tap "Continue."

Sovellus ilmoittaa: ’”ExpressVPN” haluaa lisätä VPN-määrityksiä’. Napauta Jatka.

When prompted to add VPN configurations, tap "Allow."

Käytä Touch ID:tä tai syötä pääsykoodisi lisätäksesi VPN-määritykset.

Use your Touch ID or enter your passcode on your phone.

ExpressVPN kysyy, haluatko vastaanottaa tärkeitä ilmoituksia ja kiireisiä tiedotuksia. Tee valintasi jatkaaksesi.

Select your preference for giving permission to receive notifications.

Jos valitsit OK, napauta Salli vahvistaaksesi, että haluat saada ilmoituksia ExpressVPN-sovellukselta.

If you agreed to receive notifications, select "Allow" to receive notifications.

Sovellus kysyy, haluatko jakaa analytiikkaa anonyymisti auttaaksesi ExpressVPN:n kehittämisessä nopeammaksi ja vakaammaksi. Tee valintasi jatkaaksesi.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen

Napauta Käynnistä-nappia luodaksesi yhteyden VPN-palvelinsijaintiin. ExpressVPN suosittelee oletuksena sijaintia, johon yhdistämällä saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Tätä kutsutaan Älykkääksi sijainniksi.

To connect, tap the On Button.

Kun näet Yhdistetty-viestin sovelluksen ruudulla, voit alkaa surffata vapaasti ja turvassa!

You are connected to ExpressVPN.

Huomaa: Yhdellä ExpressVPN-tilauksella voit käyttää VPN:ää samanaikaisesti 8 eri laitteella alustasta riippumatta. Jos yrität yhdistää useampaan kuin 8 laitteeseen yhtä aikaa, näet seuraavan viestin:

If you try to connect more than five devices simultaneously, you will see a screen that says, "Connection limit reached."

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijainnista

Jos haluat katkaista yhteyden VPN-palvelimeen, napauta Käynnistys-nappia, kun VPN on yhdistetty.

Tap the On Button to disconnect.

Tiedät, että yhteys on katkaistu, kun näet Ei yhdistetty -viestin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Yhdistäminen toiseen palvelinsijaintiin

Jos haluat yhdistää toiseen palvelinsijaintiin, napauta sijaintivalitsinta (käynnistysnapin alla).

Huomaa: Kun yrität vaihtaa sijaintia ensimmäistä kertaa VPN-yhteyden ollessa päällä, saat varoituksen siitä, että verkkoliikenteesi voi olla suojaamaton uudelleen yhdistämisen aikana. Klikkaa jatka edetäksesi.

Tap the Location Picker.

Napauta palvelinsijaintia, johon haluat yhdistää.

The "Recommended" tab shows you ExpressVPN’s top picks for you.

ExpressVPN luo automaattisesti yhteyden valitsemaasi uuteen palvelinsijaintiin.

Jos haluat lisätä sijainnin suosikkisijainteihisi, pyyhkäise oikealle. Näet suosikkisijaintisi Suosikit-osiossa.

To add a location to your favorites, swipe right on it.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

VPN-protokollan vaihtaminen

Tärkeää: Katkaise VPN-yhteys ennen kuin vaihdat protokollaa.

VPN-protokollat ovat menetelmiä, joita laitteesi käyttää muodostaakseen yhteyden VPN-palvelimeen. ExpressVPN suosittelee Automaattinen-valinnan käyttöä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Se on päällä oletuksena ja valitsee automaattisesti verkollesi sopivimman protokollan.

Protokollan vaihtaminen voi joissakin tilanteissa auttaa paremman yhteysnopeuden saavuttamisessa.

Jos haluat vaihtaa käytössä olevaa protokollaa, seuraa näitä vaiheita:

Napauta Valinnat.

Napauta Valinnat

Napauta Asetukset > VPN-protokolla.

Napauta VPN-protokolla.

Nykyinen protokollasi näkyy merkittynä listassa. Napauta haluamaasi protokollaa vaihtaaksesi siihen.

Napauta haluamaasi protokollaa.

Tärkeää: Jos haluat käyttää Lightwayta, ExpressVPN:n sovellusversion on oltava 11 tai uudempi. Tämä vaatii iOS 12:n tai uudemman käyttöjärjestelmän version.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Mainosten, seurainten ja haitallisten sivustojen estäminen

Käytä verkkoa niin kuin itse haluat ja päätä itse, mitä yritykset saavat tietää sinusta. Vain muutamalla napautuksella voit estää mainoksia, seuraimia ja aikuissisältöä ExpressVPN:n sovelluksessa.

Monet käyttämäsi sovellukset ja sivustot tallentavat ja jakavat selaustietojasi kolmansille osapuolille, kuten seuraimille, huijareille ja haitallisille sivustoille. Kerättyjä tietoja käytetään tarjoamaan sinulle kohdennettuja mainoksia sekä sisältöä, ja tämä tapahtuu yleensä sinun tietämättäsi tai ilman suostumustasi.

Nämä lisäsuojaustoiminnot estävät kaikkia käyttämiäsi sovelluksia ja sivustoja viestimästä kolmannen osapuolen yritysten kanssa, jotka löytyvät avoimen lähdekoodin estolistaltamme.

Lisäsuojaustoiminnot ovat oletuksena pois päältä. Voit ottaa ne käyttöön näin:

1. Yhdistä VPN:ään ja käytä joko Automaattinen– tai Lightwayprotokollavalintaa.
  2. Valitse Valinnat > Asetukset > Lisäsuojaus.
  3. Laita asetukset päälle.

Advanced Protection settings on the ExpressVPN app for iOS.
Lue lisää ExpressVPN:n lisäsuojaustoiminnoista.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Yhdistäminen palvelimeen uudelleen, jos yhteys katkeaa

Jos laitteesi näyttö on ollut poissa päältä jonkin aikaa, ExpressVPN-sovellus saattaa katkaista yhteyden.

Kun haluat yhdistää uudelleen, avaa sovellus ja yhdistä haluamaasi VPN-palvelinsijaintiin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

VPN-määritysten asentaminen uudelleen

Jos saat sovelluksessa odottamattoman virheen, saatat joutua asentamaan VPN-määritykset uudelleen.

Asentaaksesi yhdistämismääritykset uudelleen napauta Vaihtoehdot-valikkoa (≡) ExpressVPN-sovelluksessa.

Tap the Options menu.

Valitse Vaihtoehdot-valikossa Asetukset > Asenna VPN-määritykset uudelleen.

Tap "Reinstall VPN Configuration."

Näytölle nousee ponnahdusikkuna. Napauta Salli.

To reinstall VPN configuration, tap "Allow."

Sovellus näyttää viestin: ’”ExpressVPN” haluaa lisätä VPN-määrityksiä’. Napauta Salli jatkaaksesi.

When prompted to add VPN configurations, tap "Allow."

Käytä Touch ID:tä tai syötä pääsykoodisi lisätäksesi VPN-määritykset.

Use your Touch ID or enter your passcode on your phone.

Seuraavaksi VPN-määritykset asennetaan uudelleen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Kielen vaihtaminen ExpressVPN-sovelluksessa iOS:lle

Napauta Vaihtoehdot-valikkoa (≡) ja valitse Asetukset.

Napauta Kieli.

Tap "Language."

Valitse kieli, jota haluat käyttää.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Lue tukiartikkeleita sovelluksessa

Nyt voit lukea tukiartikkeleita ExpressVPN-sovelluksessa.

Napauta Vaihtoehdot-valikkoa (≡) ja valitse Apu ja tuki.

Tap "Help & Support."

Napauta kategoriaa valitaksesi sovelluksen sisäisen tukiartikkelin.

Tap a category to select an in-app support article.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

VPN-sovelluksen poistaminen laitteeltasi

Kun haluat poistaa ExpressVPN:n iPhonesta, iPadistä tai iPodista, napauta ja pidä sormea ExpressVPN-ikonin päällä aloitusruudulla, kunnes kaikki ikonit alkavat liikkua. Napauta Poista sovellus.

Tap "Delete App."

Napauta Poista poistaaksesi sovelluksen.

Tap "Delete" to remove the app.

Sovellus on nyt poistettu laitteestasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

VPN:n manuaalinen asentaminen ilman sovellusta

Jos haluat asentaa ExpressVPN:n laitteellesi ilman sovelluksen käyttämistä, ole hyvä ja katso ohjeet manuaaliseen asennukseen.