Onko sinulla kysyttävää? Täältä löydät vastauksia!

Tarvitsetko live chat -tukea? Voit myös ottaa yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

Siirry kysymykseen

VPN-PERUSASIAT
Mitä voin tehdä VPN:n avulla?

EXPRESSVPN-TILAUKSET
Onko ExpressVPN ilmainen?
Mitä tilaukseeni kuuluu?
Miten peruutan tilaukseni?
Tarjoaako ExpressVPN elinikäistä tilausta?
Miksi ExpressVPN on kalliimpi kuin muut VPN:t?
Saanko ilmoituksen, jos tilaukseni lakkautetaan?

TIETOA EXPRESSVPN:STÄ
Kuinka monta IP:tä teillä on?
Tallennatteko lokeja tiedoistani?
Onko ExpressVPN turvallinen?
Miksi minun pitäisi valita ExpressVPN toisten VPN-palveluntarjoajien sijaan?
Mitkä ovat ExpressVPN:n palveluehdot?

EXPRESSVPN:N KÄYTTÄMINEN
Miten kirjaudun ExpressVPN-tililleni?
Miten asennan ExpressVPN:n?
Miksi pöytäkoneeni ExpressVPN-sovellus ei päivity automaattisesti?
Miksei ExpressVPN-sovellus ilmoita, että uusi versio on saatavilla?
Mikä on sijaintivalitsin?
Rajoittaako ExpressVPN yhteyttäni?

LIVE CHAT JA TEKNINEN TUKI
Minulle jäi kysyttävää. Miten voin ottaa yhteyttä live chat -tukeen?

Mitä voin tehdä VPN:n avulla?

VPN on monikäyttöinen digitaalinen selviytymisväline. VPN:n avulla voit:

Tämä video on tekstitetty eri kielille. Saat kielivalikon auki painamalla ratas-kuvaketta ja sen jälkeen “Tekstitykset/CC“.

Lue lisää siitä, mitä VPN:n avulla voi tehdä.

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Onko ExpressVPN ilmainen?

Ei. ExpressVPN on premium-tason VPN-palvelu, joskin ilmainen kokeilujakso on saatavilla joillekin mobiililaitteille.

Lisäksi kaikkiin tilauksiin sisältyy 30 päivän rahat takaisin -takuu, mikä tarkoittaa sitä, että voit kokeilla palveluamme kuukauden ajan ilman minkäänlaista riskiä siinä tapauksessa, että muutat mielesi.

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Mitä tilaukseeni kuuluu?

Jokaiseen tilaukseen sisältyy pääsy kaikkiin ExpressVPN-sovelluksiin ja palvelinsijainteihin. Voit ladata ExpressVPN-sovelluksia niin monille laitteille kuin haluat, tai käyttää ohjeita manuaaliseen asennukseen.

Lue lisää ominaisuuksista, jotka kuuluvat jokaiseen ExpressVPN-tilaukseen.

Katso täältä ohjeet ExpressVPN-sovellusten asentamiseen ja manuaaliseen asentamiseen.

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Miten peruutan tilaukseni?

Katso täältä ohjeet tilauksen peruuttamiseen.

Takaisin ylös

Tarjoaako ExpressVPN elinikäisiä tilauksia?

Ei. Turvallisen, nopean ja luotettavan VPN-palvelun tarjoaminen vaatii jatkuvia ylläpitokuluja.

Elinikäiset tilaukset tarkoittavat sitä, että palveluntarjoajien täytyy varautua jatkuvien tulojen puutteeseen. Tässä tilanteessa palveluntarjoajat yleensä selviävät käyttämällä halvempia ja vähemmän turvallisia infrastruktuureja, myymällä käyttäjälokeja ja IP-osoitteita lisätulojen saamiseksi tai rajoittamalla teknisiä hankintoja ja asiakastukea kulujen vähentämiseksi.

ExpressVPN on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi verkossa ja panostaa jatkuvasti siihen, että saat ensiluokkaista palvelua. Lue koko blogipostaus, jos haluat tietää lisää siitä, miksi ExpressVPN:ltä ei voi tehdä elinikäisiä tilauksia.

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Miksi ExpressVPN on kalliimpi kuin muut VPN:t?

On kallista pyörittää turvallista ja ultranopeaa verkostoa siinä mittakaavassa, missä ExpressVPN sitä tekee. Toisin kuin edulliset VPN-palveluntarjoajat, ExpressVPN investoi parempaan ja luotettavampaan alustaan, jotta saat turvallisen huippuluokan kokemuksen. ExpressVPN on silti edullinen ja tarjoaa 35 % alennuksen asiakkaille, jotka tilaavat yhden vuoden paketin.

Voit myös hyödyntää ExpressVPN:n suositteluohjelmaa ja ansaita 30 ilmaista päivää kohti jokaista ystävääsi, joka suosituksestasi tekee tilauksen.

Lue lisää premium-tason ja maksullisen VPN:n hyödyistä.

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Saanko ilmoituksen, jos tilaukseni lakkautetaan?

ExpressVPN pidättää oikeuden keskeyttää tai lakkauttaa palvelun tarjoamisen milloin tahansa ilmoittamalla asiasta kohtuullisella varoitusajalla. Tällöin tilauksen käyttämätön osuus palautetaan, jos mahdollista.

Lisätietoja saat ExpressVPN:n palveluehdoista.

Takaisin ylös

Kuinka monta IP-osoitetta teillä on?

ExpressVPN:llä on tuhansia palvelimia lukuisissa eri sijainneissa ympäri maailmaa. Yksi sijainti voi sisältää satoja palvelimia ja yksi palvelin tuhansia IP-osoitteita. Palvelimien saatavuus vaihtelee sen mukaan, mikä yhdistämisprotokolla on valittu (Lightway, OpenVPN tai IKEv2). Emme ilmoita käytössä olevien IP-osoitteiden määrää, sillä luku voi muuttua kysynnästä ja muista tekijöistä riippuen.

Ajankohtaisen listan kaikista sijainneistamme löydät täältä.

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Keräättekö lokitietoja?

ExpressVPN on yksityisyyteen keskittynyt yritys, joka ei säilytä käyttäjien toiminta- tai yhteyslokeja. ExpressVPN kerää minimimäärän tietoa liittyen palveluiden käyttöön, jotta voimme havaita ja ratkaista teknisiä ongelmia. Sinua ei kuitenkaan voi yhdistää mihinkään tiettyyn toimintaan näiden tietojen perusteella.

Lisätietoa saat lukemalla ExpressVPN:n tiukasta politiikasta toiminta- tai yhteyslokien säilyttämistä kohtaan sekä tietosuojakäytännön ja palveluehdot.

Takaisin ylös

Onko ExpressVPN turvallinen?

Kyllä! ExpressVPN toimii monella tavalla taatakseen sen, että VPN-yhteytesi on turvallinen ja suojattu:

• IP-osoitteiden salaaminen käyttämällä useita palvelinsijainteja ympäri maailmaa
  • Alan standarditason 256-bittinen AES-salaus
  • Network Lock (hätäkatkaisin) korkean vuotosuojauksen takaamiseksi
  • Ei toiminta- tai yhteyslokeja
  • Yksityinen, anonyymi DNS joka palvelimella
  • Perfect forward secrecy (PFS-salaustuki) -ominaisuus yksityisyyden säilyttämiseksi tulevaisuutta ennakoiden

Näiden perusominaisuuksien lisäksi ExpressVPN:llä on oma turvallisuusinsinöörien tiimi, joka työskentelee jatkuvasti päivittääkseen verkostoamme ja sovelluksiamme uusia turvallisuusuhkia vastaan.

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Miksi minun pitäisi valita ExpressVPN muiden VPN-palveluntarjoajien sijaan?

ExpressVPN:llä on huippuluokan VPN-verkosto, joka on optimoitu huippunopeaksi ja luotettavaksi. Nauti rajoittamattomasta kaistanleveydestä ja valikoimasta palvelimia kymmenissä eri maissa ympäri maailmaa. ExpressVPN on luonut alan parhaan verkoston ja VPN-sovellukset. Etkö ole vielä vakuuttunut? Kaikkiin ExpressVPN-tilauspaketteihin sisältyy 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla parasta tarjolla olevaa VPN-palvelua ilman minkäänlaista riskiä.

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Mitkä ovat ExpressVPN:n palveluehdot?

Kun haluat lukea lisää ExpressVPN:stä yrityksenä, lue ExpressVPN:n palveluehdot täältä.

Takaisin ylös

Miten kirjaudun ExpressVPN-tililleni?

ExpressVPN:n verkkosivuilla on kaksi tapaa kirjautua sisään käyttäjätilille.

Voit kirjautua sisään ExpressVPN-tilillesi käyttämällä käyttäjätiliisi liitettyä sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Vaihtoehtoisesti voit syöttää ainoastaan ExpressVPN-tilisi sähköpostiosoitteen ja pyytää kirjautumislinkkiä sähköpostiisi. Avaa sähköpostiisi lähetetty linkki, niin pääset kirjautumaan tilillesi.

Jos sinulla ei ole ExpressVPN-tiliä, voit tehdä tilauksen napsauttamalla alta:

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Miten asennan ExpressVPN:n?

1. Tee ExpressVPN-tilaus
  2. Mene osoitteeseen ExpressVPN.com ja valitse Oma tili sivun ylälaidasta
  3. Kirjaudu sisään käyttäen käyttäjätunnustasi ja salasanaasi
  4. Mene ohjauspaneeliin ja valitse Asenna ExpressVPN
  5. Napsauta LATAA laitteellesi sopivan version kohdalla
  6. Seuraa ExpressVPN:n asennusohjeita laitteellesi ja nauti internetistä lisäyksityisyyden ja -turvallisuuden kera!

Tarvitsetko apua? Ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin.

Hanki ExpressVPN

Takaisin ylös

Miksi ExpressVPN-tietokonesovellukseni ei päivity automaattisesti?

Toisin kuin mobiiliversiot, ExpressVPN-tietokonesovellukset eivät päivity automaattisesti.

Voit päivittää sovelluksen yksinkertaisesti lataamalla ja asentamalla ExpressVPN-sovelluksen uusimman version Windowsille, Macille tai Linuxille.

Takaisin ylös

Miksi ExpressVPN-sovellus ei huomauta, että uusi versio on saatavilla?

ExpressVPN huomauttaa asiakkaita uusista versioista asteittain, jotta siirtymäprosessi tapahtuu sujuvasti. Mene osoitteeseen www.expressvpn.com/latest ladataksesi minkä tahansa ExpressVPN-sovelluksen viimeisimmän version.

Takaisin ylös

Mikä on sijaintivalitsin?

Sijaintivalitsimen avulla voit valita, mihin VPN-palvelinsijaintiin muodostat yhteyden.

Sijaintivalitsimessa voit nähdä palvelinsijainnit, joihin olet viimeisimpänä yhdistänyt, palvelinsijainnit jotka olet merkinnyt suosikeiksi, ja kaikki käytettävissä olevat palvelinsijainnit. Lisäksi ExpressVPN suosittelee parhaita palvelinsijainteja sen perusteella, missä olet.

Katso ohjeet sijainnin valitsemiseen:

Jos haluat lisätietoa palvelinsijainnin valitsemista, lue tämä opas tai ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin apua saadaksesi.

Takaisin ylös

Rajoittaako ExpressVPN yhteyttäni?

Ei. Kun käytät ExpressVPN:ää, ei kuukausittaista datakattoa ole, ja pääset myös eroon internet-palveluntarjoajan rajoituksista.

Lue, miten VPN estää kaistanleveyden rajoittamisen ja miten voit ladata ilman rajoituksia.

Takaisin ylös

Minulle jäi kysyttävää. Miten otan yhteyttä live chat -tukeen?

Jos sinulla on muuta kysyttävää tai olet huomannut muita ongelmia, ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin.

Voit myös ottaa tukitiimiin yhteyttä lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla:

expressvpn-tuen sähköposti
Takaisin ylös