Den här guiden visar dig hur du säger upp ditt ExpressVPN-abonnemang innan det upphör.

Viktigt: För att säga upp ditt abonnemang behöver du gå till appbutiken eller ExpresVPN:s webbplats. Du kan inte säga upp ditt abonnemang i ExpressVPN-appen.

Gå till…

Abonnemang som köpts med ett betalkort eller PayPal
Abonnemang via en appbutik (Apple App Store eller Google Play Store)
Abonnemang som köpts med Bitcoin eller Paymentwall
Vad händer med inloggningarna på mitt ExpressVPN Keys-konto?

Abonnemang som köpts med ett betalkort eller PayPal

På datorn:

1. Logga in på ditt ExpressVPN-konto.
  2. Välj Mitt abonnemang från den vänstra menyn och sedan Redigera abonnemangsinställningar.
  3. Välj Stäng av automatisk förnyelse och följ sedan anvisningarna tills du ser ”Ditt abonnemang har avslutats”.

På mobilen:

1. Logga in på ditt ExpressVPN-konto.
  2. Tryck på Menu icon. > Min prenumeration.
  3. Tryck på Stäng av automatisk förnyelse och följ uppmaningarna tills du ser ”Din prenumeration har avslutats”.

När du har stängt av automatisk förnyelse kommer du inte att faktureras automatiskt nästa abonnemangsperiod. Du kan fortfarande använda ExpressVPN fram till den sista dagen i din nuvarande abonnemangsperiod.

Läs mer om hur du förnyar ditt abonnemang.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Abonnemang som köpts via en appbutik (Apple App Store eller Google Play Store)

För att undvika debitering behöver du säga upp abonnemanget minst 24 timmar innan den kostnadsfria provperioden löper ut eller innan nästa faktureringsdatum. Annars kommer kontot att debiteras automatiskt enligt det abonnemang du har valt.

Så här avslutar du din kostnadsfria provperiod eller ditt abonnemang på iOS eller Android:

1. Öppna appen App Store eller Play Store. Se till att du är inloggad på det konto som du använde för att starta provperioden eller abonnemanget.
  2. Öppna din lista med abonnemang genom att klicka på profilikonen längst upp till höger.
    • På Android trycker du på Betalningar och abonnemang > Abonnemang.
    • På iOS trycker du på Abonnemang.
  3. Välj ExpressVPN och följ anvisningarna för att avsluta.

När du avslutar ditt abonnemang kan du fortfarande använda ExpressVPN fram till den sista dagen av din nuvarande faktureringsperiod.