Denne veiledningen forklarer hvor mange enheter som kan være koblet til ExpressVPN samtidig og hva du gjør hvis du ser advarselen «Tilkoblingsgrensen er nådd».

Hopp til …

Hvor mange enheter kan jeg koble til VPN-et samtidig?
Hva om jeg trenger å koble til mer enn 8 enheter?
Få mest mulig ut av ExpressVPN-abonnementet ditt

Hvor mange enheter kan jeg koble til VPN-et samtidig?

Med et enkelt ExpressVPN-abonnement kan du koble til VPN på opptil åtte enheter samtidig, uavhengig av plattform (inkludert virtuelle maskiner). Du kan installere ExpressVPN på et valgfritt antall enheter, men bare åtte enheter kan være koblet til VPN-et om gangen.

Eksempler på mulige enhetskombinasjoner

Ett ExpressVPN-abonnement kan brukes på:

• åtte datamaskiner, eller
  • fire iPhoner, to iPader og to MacBook, eller
  • tre datamaskiner, en Kindle Fire, tre iPhone og en ruter, eller
  • hvilken som helst annen liknende kombinasjon, uavhengig av enhetstype.

Hvis du har nådd tilkoblingsgrensen og ønsker å koble til en annen enhet, kan du bare koble fra en tilkoblet enhet. Klikk eller trykk på På-knapp for å koble fra.

Hvis du får advarselen «Tilkoblingsgrensen er nådd», men bare har åtte eller færre enheter som er tilkoblet, kan du kontakte ExpressVPNs kundestøtteteam for øyeblikkelig hjelp.

Til toppen

Hva om jeg trenger å koble til mer enn 8 enheter?

Hvis du ønsker å bruke ExpressVPN på mer enn åtte enheter samtidig, kan du:

Bruk ExpressVPN på forskjellige enheter samtidig.