Use ExpressVPN on your devices.
VPN of DNS nodig voor je apparaat?
Nu ExpressVPN kopen
Use ExpressVPN on your devices.
Eén VPN account op alle apparaten.
Gratis apps krijgen

Twitch is een live streamingplatform dat een grote verscheidenheid aan content biedt, zoals gaming en muziek. Hoewel je geen VPN nodig hebt om toegang te krijgen tot Twitch, kan het kijken naar Twitch met de ExpressVPN-app jouw streamingervaring verbeteren door vertraging te verminderen en bandbreedtebeperking door je internetprovider te omzeilen.

Voordat je aan de slag gaat, heb je het volgende nodig:

Ik wil Twitch kijken met de ExpressVPN-app voor…

Windows, Mac, iOS of Android
Linux
Mediastreaming-apparaten of smart tv’s
Routers

Twitch kijken met de ExpressVPN-app voor Windows, Mac, iOS of Android

1. Download de ExpressVPN-app en stel het in:
  2. Selecteer in de app More icon..
  3. Verbind met een VPN-serverlocatie.
  4. Controleer je IP-adres en voer een DNS-lektest uit om na te gaan of je VPN-verbinding geslaagd is.
  5. Begin Twitch te kijken in een internetbrowser of de Twitch-app.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Twitch kijken met de ExpressVPN-app voor Linux

1. Download de ExpressVPN-app voor Linux en stel het in.
  2. Verbind met een VPN-serverlocatie door de volgende command uit te voeren:
    expressvpn connect
  3. Controleer je IP-adres en voer een DNS-lektest uit en controleer of je VPN-verbinding geslaagd is.
  4. Begin Twitch te kijken in een internetbrowser of de Twitch-app.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Twitch kijken met de ExpressVPN-app voor mediastreaming-apparaten of smart tv’s

De ExpressVPN-app is beschikbaar voor de meeste mediastreaming-apparaten, zoals Android TV en Android TV-boxen, Amazon Fire TV en Fire Stick en Chromecast voor Google TV.

Als jouw mediastreaming-apparaat of smart tv ingebouwde VPN’s ondersteunt:

1. In de app-store van je apparaat, download de ExpressVPN-app en stel het in.
  2. Verbind met een VPN-serverlocatie.
  3. Controleer je IP-adres en voer een DNS-lektest uit om na te gaan of je VPN-verbinding geslaagd is.
  4. Begin Twitch te kijken in een internetbrowser of de Twitch-app.

Als jouw mediastreaming-apparaat of smart tv ingebouwde VPN’s niet ondersteunt:

1. Je kunt een VPN-verbinding instellen met:
  2. Verbind je streamingapparaat of smart tv met de router.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Twitch kijken met de ExpressVPN-app voor routers

Belangrijk: De ExpressVPN router-app vereist een compatibele Asus-, Linksys- of Netgear-router.
  1. Download de ExpressVPN-app voor routers en stel het in.
  2. Verbind met een VPN-serverlocatie.
  3. Controleer je IP-adres en voer een DNS-lektest uit om na te gaan of je VPN-verbinding geslaagd is.
  4. Verbind je apparaat met de ExpressVPN-router.
  5. Begin Twitch te kijken in een internetbrowser of Twitch-app.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven