Wil je zeker weten dat je VPN-app naar behoren werkt? Wil je bewijs dat je beschermd bent? Deze handleiding laat je zien hoe je kunt weten of je correct met de VPN verbonden bent.

Spring naar…

1. Controleer je IP-adres
2. Voer een DNS-lektest uit

1. Controleer je IP-adres

Je kunt de IP-adreschecker gebruiken om achter je IP-adres te komen. Als je correct verbonden bent, komt het IP-adres dat je ziet overeen met de locatie waarmee je via de VPN verbonden bent. Ook zie je het volgende bericht: ” Je IP-adres is beveiligd.”

U kunt de IP adreschecker van ExpressVPN gebruiken om te bevestigen dat u juist met de VPN verbonden bent.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

2. Voer een DNS-lektest uit

Voer een DNS-lektest uit om te zien of je goed met de VPN verbonden bent. Als je correct verbonden bent, moet je dit zien: “Geen DNS-lekken gedetecteerd. Je gebruikt de veilige DNS-servers van ExpressVPN”.

Als er een DNS-lek gedetecteerd wordt terwijl de VPN succesvol verbonden is, neem dan contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

U kunt een DNS lektest uitvoeren om te bevestigen dat u juist bent verbonden met de VPN.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Bonustip: koop de ExpressVPN Aircove

In plaats van een VPN apart in te stellen op alle apparaten afzonderlijk, kun je de verbindingen voor al je apparaten beveiligen door ze te verbinden met ExpressVPN Aircove, onze wifi-router met ingebouwde VPN. Met Aircove worden alle apparaten op je netwerk automatisch met de VPN verbonden.

Zelfs als je apparaten al via de app met ExpressVPN verbonden zijn, heb je geen last van onderbroken verbindingen. Met Lightway Passthrough kunnen ExpressVPN-apps op Mac-, Windows-, iOS-, Android- en Linux-apparaten lokaal met ExpressVPN verbinden zonder dat ze worden onderbroken door bestaande VPN-verbindingen vanaf de router. Deze functie werkt automatisch zonder dat hij geconfigureerd hoeft te worden.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven