Tärkeää: Microsoft Edgelle  ei ole olemassa omaa ExpressVPN-selainlaajennusta. Älä lataa sellaista selainlaajennusta Microsoft Edge storesta, jonka sanotaan olevan ExpressVPN:n. Käyttäjien tulee vierailla Chrome-verkkokaupassa Microsoft Edgellä ja ladata ExpressVPN:n selainlaajennus Chromelle.

ExpressVPN-selainlaajennus auttaa kätkemään HTML5-geolokaatiosi ja takaamaan, että käytät aina salattuja HTTPS-versioita verkkosivuista, kun se on mahdollista.  Sen avulla voit myös hallinoida ExpressVPN-sovellusta Chromelle, Firefoxille, Edgelle, Bravelle ja Vivaldille.

Jotta voit käyttää ExpressVPN-selainlaajennusta, sinun täytyy ladata ja aktivoida ainakin yksi seuraavista ExpressVPN-sovelluksista:

Siirry osioon…

ExpressVPN-selainlaajennuksen asentaminen
ExpressVPN-selainlaajennuksen ominaisuudet
ExpressVPN-selainlaajennuksen toiminta
ExpressVPN-selainlaajennuksen kielen vaihtaminen
Tumman tilan käyttäminen ExpressVPN-selainlaajennuksessa
Virheilmoitukset ExpressVPN-selainlaajennuksessa
ExpressVPN-selainlaajennuksen poistaminen

ExpressVPN-selainlaajennuksen asentaminen

Windows ja Mac

Mene ExpressVPN:n asennussivuille. Syötä ExpressVPN:n käyttäjätunnuksesi, jos niitä pyydetään, ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Enter your account credentials, then click "Sign In."Syötä sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi.

Valitse vasemmalta Google Chrome, Mozilla Firefox tai Microsoft Edge.

Jos käytät Bravea tai Vivaldia, valitse Google Chrome. Klikkaa Hanki selainlaajennus.Under "ExpressVPN for Chrome," click "Get Extension."

Linux

Ladataksesi selainlaajennuksen käytä yhtä seuraavista komennoista: expressvpn install-firefox-extension

expressvpn install-chrome-extensionw

Run Linux command to install the ExpressVPN browser extension.

Käyttäjille, jotka ovat ladanneet selaimensa Ubuntu Software Centeristä

Jos olet ladannut selaimesi Ubuntu Software Centeristä, saatat huomata että ExpressVPN-selainlaajennus ei pysty kommunikoimaan ExpressVPN-sovelluksen kanssa. Ratkaise ongelma näin:

1. Varmuuskopioi selaimesi asetukset ja kirjanmerkit
  2. Mene Ubuntu Software Centeriin ja poista selaimesi
  3. Avaa Komentorivi
  4. Syötä $ sudo apt update
  5. Syötä selaimestasi riippuen $ sudo apt install chromium-browser tai $ sudo apt install firefox
  6. Avaa selain syöttämällä $ chromium-browser tai $ firefox
  7. Asenna ExpressVPN-selainlaajennus syöttämällä expressvpn install-firefox-extension tai expressvpn install-chrome-extension

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-selainlaajennuksen ominaisuudet

VPN-yhteyden muodostaminen ja katkaisu

Tämä vaikuttaa kaikkien sovellustesi verkkoliikenteeseen, ei ainoastaan selaimen liikenteeseen.

VPN-sijainnin vaihtaminen

Jos haluat valita toisen VPN-sijainnin, klikkaa Sijaintivalitsinta, joka on Käynnistä-napin alla.
Click the Location Picker.

Jos haluat yhdistää sinulle suositeltuun parhaaseen sijaintiin, klikkaa Älykäs sijainti.
Click Smart Location.

Voit valita Suositeltuja sijainteja selainlaajennuksessa.
Pick from "Recommended" locations within the extension.

Klikkaa Kaikki sijainnit nähdäksesi listan kaikista käytettävissä olevista VPN-sijainneista. Voit myös etsiä tiettyä sijaintia, tarkastella viimeisimpiä sijainteja, joihin olet yhdistänyt, ja katsoa listaa sijainneista, jotka olet merkannut suosikeiksisi ExpressVPN-sovelluksessa.
Click "All" Locations to see the list of all available VPN locations.

VPN-yhteyden tila

Tarkista yhteyden tila yhdellä silmäyksellä selaimen työkalupalkista: oranssi merkitsee sitä, että yhteyttä muodostetaan, vihreä yhteyttä ja harmaa virhetilaa.
See your VPN status at a glance in the browser toolbar: orange while connecting, green when connected, and red for errors.

Yhdistäminen selaimen käynnistyessä

Voit yhdistää selaimen käynnistyessä automaattisesti viimeisimpään VPN-palvelinsijaintiin. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, klikkaa ExpressVPN-ikonia työkalupalkissa, klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡), klikkaa Asetukset ja valitse Yhdistä selaimen käynnistyessä.
To automatically connect to your last used VPN server location on browser launch, toggle "Connect on browser launch" on.

Lisää yksityisyys- ja turvallisuusominaisuuksia

Kun haluat käyttää näitä ominaisuuksia, klikkaa ExpressVPN-ikonia työkalupalkissa, klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡) ja valitse Yksityisyys ja turvallisuus.

You can apply additional privacy and security features in "Privacy & Security." Sijainnin kätkeminen (valinnainen)

Tämä estää HTML5-geolokaatiota paljastamasta fyysistä sijaintiasi, kun VPN-yhteys on päällä.

WebRTC:n esto (valinnainen)

Tämä estää IP-osoitteesi näkymisen WebRTC-vuodoissa ja takaa, että Chrome ja Firefox käyttävät samaa verkkopolkua mediaa varten kuin normaaliakin verkkoliikennettä varten.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-selainlaajennuksen toiminta

Katsaus ExpressVPN-selainlaajennuksen toimintaan eri tilanteissa:

ExpressVPN-yhteyden katkaiseminen sovelluksessa tai selaimessa

Jos sekä ExpressVPN-sovellus että selain, jossa on ExpressVPN-selainlaajennus, ovat käynnissä ja näyttävät, että VPN-yhteys on päällä, VPN-yhteyden katkaiseminen joko ExpressVPN-sovelluksesta tai selaimesta katkaisee VPN-yhteyden sekä ExpressVPN-sovelluksesta että selaimesta.

ExpressVPN:n sulkeminen

Jos sekä ExpressVPN-sovellus että selain, jossa on ExpressVPN-selainlaajennus, ovat käynnissä ja näyttävät, että VPN-yhteys on päällä, ExpressVPN-sovelluksen sulkeminen katkaisee VPN-yhteyden.

Jos vain ExpressVPN-sovellus on käynnissä, ExpressVPN-sovelluksen sulkeminen katkaisee VPN-yhteyden.

Selaimen sulkeminen

Jos sekä ExpressVPN-sovellus että selain, jossa on ExpressVPN-selainlaajennus, ovat käynnissä ja näyttävät, että VPN-yhteys on päällä, selaimen sulkeminen EI katkaise VPN-yhteyttä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-selainlaajennuksen kielen vaihtaminen

1. Klikkaa ExpressVPN-ikonia työkalupalkissa.
  2. Klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡).Click the hamburger menu.
  3. Valitse Asetukset.
    Click "Settings."
  4. Valitse kohdassa Näytön asetukset > Kieli ja valitse kieli, johon haluat vaihtaa.
    Select your language preference.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Tumman tilan käyttäminen ExpressVPN-selainlaajennuksessa

Tumma väriteema on nyt saatavilla ExpressVPN-selainlaajennuksiin Chromelle, Firefoxille ja Edgelle.

Jos haluat käyttää ExpressVPN:n tummaa väriteemaa, aseta laitteesi käyttämään tummaa tilaa. Selainlaajennus noudattaa automaattisesti käyttöjärjestelmäsi asetuksia ja käyttää tummaa tilaa.

You are using the ExpressVPN dark mode.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Virheilmoitukset ExpressVPN-selainlaajennuksessa

Näet alla joitain yleisiä virheilmoituksia, joita saattaa ilmetä ExpressVPN-selainlaajennusta käytettäessä. Katso alta virhe ja ratkaisuohjeet.

Yhdistäminen epäonnistui

You are unable to connect to your selected VPN server location.

Ratkaisu: Varmista, että tietokoneessasi on internet-yhteys. Voit testata sitä sammuttamalla ExpressVPN:n ja yrittämällä käyttää internetiä.

Tämä laajennus vaatii Mac-, Windows- tai Linux-sovelluksen

The ExpressVPN app is not installed on your computer.

Ratkaisu: Lataa ja asenna viimeisin versio Mac-, Windows- tai Linux-sovelluksesta. Jos näet tämän ilmoituksen sen jälkeen, kun olet asentanut sovelluksen tietokoneellesi, otathan yhteyttä tukeen.

ExpressVPN-sovellus täytyy avata

The ExpressVPN app is not running on your computer.

Ratkaisu: Avaa ExpressVPN-sovellus tietokoneellasi. Kun olet avannut sovelluksen, voit hallinnoida sitä selainlaajennuksen kautta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-selainlaajennuksen poistaminen

Jos haluat poistaa ExpressVPN-selainlaajennuksen, seuraa selainkohtaisia ohjeita:

Chrome

1. Klikkaa pystysuoraa pistejonoa (⋮) > Lisää työkaluja > Laajennukset.
  2. Etsi ExpressVPN-selainlaajennus ja klikkaa roskakori-ikonia sen oikealla puolella.

Firefox

1. Klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡) > Lisäosat.
  2. Valitse lisäosien hallinnointiosiossa Laajennukset tai Ulkonäkö.
  3. Etsi ExpressVPN-selainlaajennus ja klikkaa > Poista > Poista.

Edge

1. Klikkaa > Lisäosat.
  2. Etsi ExpressVPN-selainlaajennus ja klikkaa > Poista > Poista.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.