VPN auttaa suojaamaan ja pitämään verkkoliikenteesi yksityisenä. Jos VPN-yhteytesi katkeaa odottamatta, ExpressVPN:n Android-sovelluksen hätäkatkaisutoiminto automaattisesti pysäyttää verkkoliikenteesi. Tämä pitää tietosi suojattuna estämällä mahdolliset salaamattomat tietovuodot.

Verkkoliikenteen suojaus vs Androidin järjestelmäasetukset

Vaikka ExpressVPN antaa riittävän suojauksen verkkoliikenteellesi, voit ottaa käytöön asetuksen Androidin järjestelmäasetuksissa, jolla saat täyden tietojen suojauksen. Tämä asetus kuitenkin estää pääsyn paikallisverkon laitteisiin. Tämä asetus ei ole saatavilla Android TV:ssä ja Fire TV:ssä.

Tärkeää: Jos sinulla on yleisiä yhteysongelmia, tutustu vianmääritysoppaisiimme.

Siirry osioon…

Miten ExpressVPN:n Verkon suojaus -toiminto toimii?
Miten Androidin järjestelmäasetukset toimivat?

Miten ExpressVPN:n Verkon suojaus -toiminto toimii?

Jos VPN-yhteytesi katkeaa odottamatta, verkkoliikenteesi tiedot ovat alttiita päätymään kolmansien osapuolten käsiin. Verkon suojaus -toimintomme estää kaiken internet-liikenteen, kunnes VPN-yhteys on palautettu.

Kun Verkon suojaus -toiminto on päällä, sovelluskohtainen yhdistäminen tai pääsy paikallisiin laitteisiin ei keskeydy. Jos VPN-yhteys katkeaa odottamatta, voit edelleen käyttää sovelluksia, jotka olet valinnut sivuuttamaan VPN:n. Et kuitenkaan pysty käyttämään sovelluksia, jotka käyttävät VPN:ää. Lue lisää Verkon suojaus -toiminnosta Androidilla.

Huomaa: Verkon suojaus -toiminto ei pysäytä internet-liikennettä, jos VPN-yhteys katkaistaan manuaalisesti.

Verkon suojaus -toiminto on saatavilla:

• ExpressVPN:n Android-sovelluksessa (sovellusversio 7.0 tai sitä uudempi)
  • kaikissa Android-älypuhelimissa käyttöjärjestelmän versiosta tai laitevalmistajasta riippumatta.

(Verkon suojaus -toiminto ei ole tällä hetkellä saatavilla Chrome OS -laitteille.)

Milloin Verkon suojaus -toiminto on päällä?

Verkon suojaus -toiminto on päällä oletuksena Android-älypuhelimien ja -tablet-laitteiden ExpressVPN-sovelluksessa. Android TV:llä toiminto voidaan ottaa käyttöön manuaalisesti.

Kun Verkon suojaus -toiminto on päällä, verkkoliikenne pysäytetään heti, kun VPN-yhteys katkeaa. Näet tällöin viestin, jossa lukee ”Ei voida yhdistää”, ”Yhdistetään” tai ”Yhdistetään uudelleen”.

Android-älypuhelimien ja -tablet-laitteiden ExpressVPN-sovellusta käyttäessäsi näet lisäksi seuraavan järjestelmäviestin:

Järjestelmäviesti, jossa lukee “Ei voida yhdistää”.

Vaihtoehtosi ovat seuraavat:

• Yritä uudelleen: VPN yrittää yhdistää uudelleen.
  • Poista internet-esto: voit käyttää internettiä ilman VPN:ää.

Android TV ei tue järjestelmäviestejä. Voit Android TV:n sovelluksen asetuksista tarkistaa, onko Verkon suojaus -toiminto päällä ja estääkö ExpressVPN-sovellus internet-liikenteen.

Laita Verkon suojaus -toiminto päälle tai pois päältä

Seuraa näitä vaiheita laittaaksesi Verkon suojaus -toiminnon päälle tai pois päältä:

1. Napauta sovelluksessa Valinnat.
  2. Napauta Asetukset > Verkon suojaus.
  3. Laita Estä internet, kun yhdistäminen tai uudelleenyhdistäminen VPN:ään ei onnistu -valinta päälle tai pois päältä.
    Laita Estä internet, kun yhdistäminen tai uudelleenyhdistäminen VPN:ään ei onnistu -valinta päälle tai pois päältä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

Miten Androidin järjestelmäasetukset toimivat?

ExpressVPN tukee myös täydellistä vuotosuojausta (kaikki internet-liikenne pysäytetään) Android-järjestelmäasetusten kautta Android 8.0 -käyttöjärjestelmässä (tai sitä uudemmassa versiossa). Kun tämä asetus on päällä:

• pääsy internettiin estetään kokonaan (jopa silloin, kun VPN on kytketty pois päältä manuaalisesti)
  • sovelluskohtaisen yhdistämisen asetukset ja pääsy paikallisiin laitteisiin poistuvat käytöstä automaattisesti.

Kyseinen toiminto:

• ei ole saatavilla Android TV:llä tai Fire TV:llä
  • ei välttämättä ole saatavilla tiettyjen valmistajien laitteilla (esim. Huawei).

Android-järjestelmäasetusten kytkeminen päälle tai pois päältä

Seuraa näitä vaiheita ottaaksesi toiminnon käyttöön tai pois käytöstä Android-järjestelmäasetusten kautta (yleispätevä ohje useimmille Android-laitteille):

1. Napauta sovelluksessa Valinnat.
  2. Napauta Asetukset > Verkon suojaus.
  3. Napauta tekstiä ”Androidin asetuksissa”.
    Napauta “Androidin asetuksissa”.
  4. Napauta ponnahdusviestissä ANDROIDIN ASETUKSET.
    Napauta “ANDROIDIN ASETUKSET”.
  5. Jos ExpressVPN on listattuna, napauta sen vierestä löytyvää Settings icon.-kuvaketta.
  6. Laita valinnat VPN aina päällä ja Estä yhteydet ilman VPN:ää päälle tai pois päältä. (Jos olet laittanut Estä yhteydet ilman VPN:ää -valinnan päälle, napauta Laita päälle.)
    Napauta “Laita päälle”.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös